İZMİR / BAYRAKLI - Bayraklı Anadolu Lisesi

Bayraklı Anadolu Lisesi

ÇİÇEK MAH. 1610 SK. BAYRAKLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 28 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Geleceğin dünyasına öncelikle “İYİ İNSAN” yetiştirmek; bu çerçevede çağdaş eğitim sistemine uygun güçlü, başarılı, yaratıcı, donanımlı, girişken, üretken, milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerle akademik eğitimde marka olma emelindeyiz.
Misyon
Öğrencilerimize nitelikli eğitim-öğretim hizmeti verebilmek, bilimsel verilerin ışığında planlamalar yapmak, eğitim-öğretim faaliyetlerini Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında demokratik yöntemleri benimsemiş, geliştirdiğimiz özgün projelerle eğitimde öncü olmak için varız.
Başarılar
Animasyonda ilçe birincisi Wu-ju dalında İzmir birinciliği Bilgi yarışması ilçe üçüncülüğü Genç kız kros takımımız ilçe ikincisi Güreş takımımız il bölge birincisi olup Türkiye şampiyonasına katılacaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2098
İSPANYOLCA, İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz İzmir Bayraklı ilçe merkezinde Çiçek Mahallesinde bulunmaktadır. Ulaşım için; OTOMOBİLLE İletişim Sayfamız Google Harita güzergah bilgisine göre BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE 102- Halkapınar Metro-Alpaslan 501- Halkapınar Metro-Çiçek Mah. 502- Halkapınar Metro-Cengizhan 662- Kemer-Cengizhan MİNİBÜSLERLE Y.GARAJ-ÇAY MAHALLE ATATÜRK MAHALLESİ-ALPASLAN Y.GARAJ-ALPASLAN METRO İLE İZBAN Hattıyla Bayraklı İstasyonunda inerek Sevgi Yolu üzerinden ulaşılabilir.
1610 SOKAK NO:28 ÇİÇEK MAH. BAYRAKLI
İzmir Konak Merkezden 14,5 Km 21 Dk. Bayraklı Merkezden 600 Mt.
2021-2022 eğitim öğretim yılı için 120 kontenjan belirlenmiştir.
Güreş, Atletizm, Hentbol, Besyo Hazırlık
Sorunlarımızdan Sorumluyuz,Sıfır Atık ( Eco Team), Engellilere Yardım vb.
İki farklı Commenius projemiz ve Erasmus+ tamamlanmıştır.